Rekry
MENU
Jarjestyksenvalvojat_1080x608px_Oikotie_Vastuullinenkesaduuni_logo

Turvallisuusalan kesätyöpaikat ovat haettavissa nyt!

Tutustu tehtäväkuvauksiin ja hae sinulle parhaiten sopivaa paikkaa turvallisuuspalvelujen kesätyöpaikkojen hakemussivulta:

Hae työpaikkaa!

Metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvoja

Tule tekemään monipuolista, mielenkiintoista ja merkittävää työtä metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvojan tehtäviin!

 

Tärkeimpänä tehtävänäsi on turvata Helsingin ja Espoon metro- ja raitioliikenteessä liikkuvien matkustajien matka. Ylläpidät järjestystä ja olet olennaisessa roolissa mahdollisten häiriökäyttäytymisten ennaltaehkäisyssä ja rajoittamisessa.

 

Työvuorot tarjoavat vaihtelua, sillä työskentelemme kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. Metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvojan tehtävässä vaaditaan ennen työn aloittamista vartijakortin lisäksi järjestyksenvalvojakortti sekä voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin).

 

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työskentely-ympäristön Suomen suurimmassa yksittäisessä vartiointitoimeksiannossa. Työhön saat hyvän startin perehdytyksen kautta ja tarjoamme myös mittavasti kohdekohtaista koulutusta.

 

Hae työpaikkaa!

 

Sosiaali- ja terveydenhuoltokohteiden vartija ja järjestyksenvalvoja

Tule kanssamme varmistamaan sosiaali- ja terveydenhuoltokohteiden turvallisuutta vartijan ja järjestyksenvalvojan tehtäviin! Työtehtäväsi koostuvat sosiaali- ja terveydenhuollon kohteiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamisesta sekä asiakaspalvelusta. Olet tärkeässä roolissa ennaltaehkäisemässä ja reagoimassa erilaisiin poikkeus- ja vaaratilanteisiin. Työtehtäviisi saattaa kuulua mm. valvontakierroksia, asiakkaiden neuvontaa, valvomotyöskentelyä ja kulunvalvontaa.

 

Työvuorot vaihtelevat kohteen mukaan, tarjolla on niin päivä- kuin iltavuoroja. Vartijan tehtävässä vaaditaan ennen työn aloittamista vartijakortti, ja järjestyksenvalvojan tehtävässä vartijakortin lisäksi järjestyksenvalvojakortti sekä voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin).

 

Hae työpaikkaa!

 

 

Paikallisvartija

Tule vastaamaan monipuolisiin kohteisiimme asiakkaidemme turvallisuudesta!

 

Paikallisvartijana työtehtäväsi koostuvat pääosin erilaisista asiakaspalvelutehtävistä, kuten asiakkaiden neuvomisesta ja avustamisesta. Lisäksi työtehtäviisi voi kuulua vartiointikierroksia sekä kulunvalvontaa, kameravalvontaa ja muita turvallisuuteen liittyviä tehtäviä. Työhön saat hyvän startin perehdytyksen kautta.

 

Töitä on tarjolla esimerkiksi erilaisissa kulttuurikohteissa sekä oikeus- ja oppilaitoksissa. Työvuorot vaihtelevat hieman kohteesta riippuen, mutta sijoittuvat pääosin päiväsaikaan. Joissakin kohteissa työskentelemme myös viikonloppuisin.

 

Hae työpaikkaa!

 

 

Aulavartija

Tule kanssamme vastaamaan erinomaisen asiakaskokemuksen luomisesta aulavartijan tehtäviin!

 

Aulavartijana työtehtäväsi painottuvat erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin sekä kasvotusten että puhelimen välityksellä. Työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi vieraiden vastaanottamista ja neuvomista sekä postitusta. Lisäksi vastuullasi on turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, kuten kulunvalvontaa, kameravalvontaa sekä reagoimista poikkeustilanteisiin. Työhön saat hyvän startin perehdytyksen kautta.

 

Töitä on tarjolla esimerkiksi yritysten ja virastojen auloissa. Työvuorot sijoittuvat pääosin virka-aikaan.

 

Hae työpaikkaa!

 

 

Piirivartija 

Tule kanssamme varmistamaan asiakkaidemme turvallisuutta kaikkina vuorokauden aikoina piirivartijan tehtäviin!

 

Piirivartijana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Työvuorosi aikana suoritat avaus- ja lukituskierrokset sekä teet tarkastuksia erilaisissa kohteissa. Lisäksi ennaltaehkäiset mahdollisia vahinkoja ja reagoit hälytyksiin. Työhön saat hyvän startin perehdytyksen kautta.

 

Työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu autolla. Piirivartijan tehtävässä vaaditaan ennen työn aloittamista vartijakortin lisäksi B-ajokortti sekä voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin).

 

Hae työpaikkaa!